Čas
Kurzy
1.01
1000
Môže sa hodiť
Privítaj ADELL a 10 nových hier!

Privítaj ADELL a 10 nových hier!

Casino Fortuna má pre teba aj tento týždeň skvelú novinku! Minulú stredu sme našu ponuku rozšírili o 5 nových hier od Kajotu a dnes pribudlo ďalších až 10 hier od Adell.

Ak sú tvojou srdcovkou hry s klasickými ovocnými symbolmi, zahraj si Blind Wild, kde sa symbol Wild presúva z jednej pozície na druhú ako bludný Holanďan a zvyšuje tvoju šancu na výhru. Vo Fruit Joker budeš poľovať na zlaté hviezdy, ktoré prinesú odmenu až 160-násobku stávky. Ideálne, ak sa k tejto výhre pripletie veselý Joker a túto výhru ešte znásobí, a to až 8-krát!

Možno si už skúsil veľa rôznych automatov, ale hral si už niekedy automaty v automate? V Royal Fruits ti bonusové miniautomaty prinesú kráľovské výhry! Chceš skúsiť niečo úplne iné? Nechaj sa nadchnúť 5-valcovým automatom inšpirovaným juhoamerickou stratenou civilizáciou Apocalyptic Wild a zabav sa na jeho 26 výherných líniách, zbieraj Wild symboly krištáľovej lebky a získaj až 10 zatočení zdarma!

Cinema81 je poriadny „trhák“ plný napätia a vzrušenia, kde sa výhra násobí vďaka multivalcu až 9-krát! Drieme v tebe nespútaný pištoľník? Zahraj si zábavné bonusové kolo s dostavníkom a vrecami peňazí vo Western Story. Trojvalcový automat s pekelnými symbolmi Way to Hellsľubuje parádne výhry vďaka bonusovým zatočeniam, pri ktorých si vyberáš, ktorý z valcov zastavíš! Uzamknuteľné valce v bonusovej hre nájdeš aj v Secret of the Castle, kde cez nich jednoducho necháš spadnúť mreže a sleduješ, aké výhry tvoje rozhodnutie prinieslo.

Dobrodružnú plavbu zažiješ s 5-valcovým automatom s 20 výhernými líniami Wildfall pri hľadaní pirátskej kapitánky a výhry 200-násobku tvojej stávky. To, či si sa narodil pod šťastnou hviezdou ti prezradí 5-valcový X-Zodiac s 5 výhernými líniami, kde ti výhru prinesú už 2 symboly! Ktovie, možno ti veľkú výhru prinesie práve tvoje znamenie horoskopu. Nájdeš si medzi novými hrami od Adell tú svoju novú obľúbenú? Nastal čas to zistiť, tak sa pusti do hry!